Goalkub - Ulcinj Otkrijte privlačnost plaža i šarma Starog grada

taxi podgorica Mali oglasi i prodavnice # Goglasi com

Džamija je simbol lokalnog islamskog kulturnog naslijeđa, a njeno prisustvo naglašava jedinstvenu ulcinjsku tapiseriju vjerske i etničke raznolikosti. Ona služi kao podsetnik na multikulturalnu pozadinu grada i koegzistenciju različitih religija. Eksterijer džamije je otvoren za posetioce da istražuju, uživaju u prepoznatljivim arhitektonskim detaljima i snimaju kamerom. https://taxi-travel.me/ Ipak, imajte na umu da zato što je to mesto bogosluženja, ulazak u unutrašnjost može biti zabranjen ili ograničen kada postoje verske ceremonije ili molitveni periodi. Uvala Valdanos, poznata po plaži i maslinama, udaljena je samo 15 minuta vožnje od Ulcinja. Pobegnite na ovu manje poznatu plažu i iskoristite kristalno čisto more ako su Mala Plaa i Velika Plaa pune.

taxi budva podgorica

Prvo ćemo se odvesti do Budve, napraviti pauzu za fotografije da vidimo Budvu iz daleka. Ovaj grad je najpopularnija turistička destinacija u zemlji i može se pohvaliti odličnim plažama, kao i lijepim, zidinama ograđenim centrom grada. Stara gradska jezgra slikovito je smještena na prilično malom poluotoku, a njegove uske krivudave ulice kriju mnoštvo povijesnih građevina, crkava i malih trgova koji će vas oduševiti. Među najzanimljivijim spomenicima ovde su crkva Svetog Jovana iz 7. Srednjovjekovna gradska tvrđava se zove Citadela, a tik do nje je slikovita crkva Svete Trojice, sagrađena 1804. U slobodno vrijeme možete popiti kafu na poznatoj plaži Ricardova glava.

Strela taxi Budva – taksi prevoz, grupni transferi, izleti i rent-a-car

Sa velikim entuzijazmom i željom da svojim korisnicima ponudi udobnu i bezbednu vožnju u svoju ponudu uvrstio je nova vozila i usluge. Ova plaža je jedna od rijetkih plaža samo za žene u Crnoj Gori, kao što i samo ime govori. Da bi se sprečilo virkanje, ceo prostor je sakriven u niši, zajedno sa visokim drvećem i službenikom obezbeđenja na ulazu za dobru meru. I dok moderni putnički avioni lete od 500 do 800 kilometara na sat, a supersonik 2.100 kilometara na sat, znači da ovaj taksi ide brže i od supersonika i od putničkog aviona. Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak iz jednog taksi vozila u Budvi na kome se vidi kako crnogorski taksisti varaju turiste odnosno naplaćuju papreno vožnju. Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik.

px;’>

Montenegro Taxi for Beginners – Total Montenegro News

Montenegro Taxi for Beginners.

Posted: Sat, 02 Jun 2018 07:00:00 GMT [source]

Jedina briga korisnika je da odaberu destinaciju a za sve ostalo će se pobrinuti naši vozači da stignu na vreme i pre svega bezbedno. Naša služba raspolaže sa 20 brendiranih vozila marke Škoda (Fabia, Oktavia). Vozila su potpuno opremljena taksimetrima, na zahtev moguće je prevoziti i decu u specijalnim sedištima. Žestoku polemiku i viku, nasred ulice i naočigled brojnih prolaznika, pokušao je da utiša policajac.